Sådan ændrer du antal spillere på din server Print

• 0

For at tilføje et plugin til din Minecraft server, skal du først logge ind på vores gamepanel

Når du er inde på panelet, skal du klikke på "File Manager" knappen, og denne side vil komme frem:

Når du er inde på denne side, skal du scrolle ned og lede efter filen ved navn "server.properties"

Du skal nu klikke på filen, og finde den linje der hedder "max-players". Typisk vil det være linje 17.

Du kan her se at den som standard vil stå på 20, og du kan ændre dette efter hvor mange spillere du ønsker skal kunne tilgå din server. Når du har ændret dette, trykker du på "SAVE CONTENT", og du er nu færdig.