Tilføj plugins til din server Print

• 0

I denne artikel vil vi vise dig hvordan du tilføjer et plugin til din Minecraft server.

For at tilføje et plugin til din Minecraft server, skal du først logge ind på vores gamepanel, og have downloadet et plugin du vil installere.

Når du er inde på panelet, skal du klikke på "File Manager" knappen, og denne side vil komme frem:

På denne side skal du tilgå mappen "plugins". Når du er inde i mappen plugins skal du blot trykke "Upload" og vælge den valgte plugin-fil.