Tebex Ultimate Print

• 1

Som kunde hos SapexHosting, får du 30-dages prøveperiode på Tebex Ultimate.

Det kræver, at du ikke har en eksisterende bruger eller butik hos Tebex.

For at aktivere din prøveperiode, skal du logge ind på vores gamepanel, tilgå din server og tryk på "Tebex" i toppen som er vist på billedet nedenunder:

Du skal nu oprette en butik igennem deres hjemmeside, herefter bliver du automatisk tildelt din 30-dages prøveperiode.