Min server lagger Print

• 1

Denne artikel er til dig, som oplever at din server lagger. Lag på ens server opstår oftest, hvis serveren bruger for meget CPU, eller for meget RAM. Typisk vil du opleve at din server lagger, hvis du har købt for lidt RAM, i forhold til, hvad du ønsker din server skal yde. En anden typisk årsag til at lag opstår, er at du har plugins på din server, som ikke er konfigureret rigtigt.

For at mindske lag på din server, anbefaler vi at du genstarter din server én gang om dagen. Dette kan du enten gøre manuelt, eller ved at oprette en tidsbaseret kommando.