Tidsbaseret kommandoer Print

• 0

I denne artikel, vil vi vise dig hvordan du kan lave tidsbaseret kommandoer. Tidsbaseret kommandoer, er kommandoer som din server udfører, i et vis tidsinterval.

For at tilføje tidsbaseret kommandoer, skal du først logge ind på vores gamepanel

Når du er inde på panelet, skal du klikke på "Schedules" knappen, og herefter "Create Schedule". Du kan nu oprette en tidsplan, som enten kan udføres hvert minut, time, dag, måned eller på en bestemt dag på måneden eller ugen. Når du har valgt tidsintervallet, trykker du på "Create Schedule".

Du skal herefter vælge din nyligt oprettede tidsplan, og derefter trykke på knappen "New Task". Du kan her, under "Action", vælge hvilken handling serveren skal udføre. Eksempelvis kan du vælge at den skal sende en kommando.

Du kan også ændre i "Time Offset", som angiver hvor lang tid der skal gå fra serveren har udført en tidligere handling, til denne handling udføres.

Du kan til sidst, ændre i "Payload". Payload er hvilken kommando serveren skal udføre. Hvis du eksempelvis vil have serveren til at skrive "test" i chatten, kan du indsætte denne kommando: (husk ingen /)

say test

Du skal nu trykke på "Create Task", og du er færdig.