Tilføj verdener til din server med Multiverse Print

  • 0

I denne artikel vil vi vise dig hvordan du laver en ny verden, ved brug af pluginet "Multiverse"

For at bruge Multiverse, skal du først have installeret det. Dette kan du gøre fra vores gamepanel.

Når du har installeret Multiverse, er resten ret lige til, og kan klares ved brug af kommandoer in-game.


Lav en normal verden:

/mv create <navn> normal

Lav en flad verden:

/mv create <navn> normal -t flat

Teleporter til en verden:

/mv tp <navn> 

Skulle der opstå nogle problemer, eller har du spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte vores support.


Hjalp dette svar dig?

« Tilbage