Tilføj et server ikon til din server Print

• 1

I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du tilføjer et ikon til din server. Et server ikon er det billede, der bliver vist til venstre for din server, på serverlisten. En Minecraft servers standard ikon ser sådan her ud:

Før du tilføjer et ikon til din server, er det vigtigt at du har styr på følgende:

• Dit server ikon skal være 64 x 64 pixels
  • Filtypen skal være .PNG
  • Billedfilen skal hedde "server-icon"

Tip: har du problemer med at ændre dit billede til 64 x 64 pixels, kan du altid bruge en online resizer.

Når du har styr på dette, er resten meget simpelt. Du skal nu logge ind på vores gamepanel

Når du er inde på panelet, skal du klikke på "File Manager".

Du er nu i din servers hovedmappe, og det er her du skal placere din "server-icon" fil. Dette gør du ved at trykke på den blå knap øverst til højre, hvor der står "UPLOAD". Når du har trykket upload, skal du vælge dit server ikon.

Når du har uploadet dit server ikon, er du færdig.

Bemærk: du skal genstarte din server før ændringerne træder i kraft.