Skift MOTD på din server Print

• 1

I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du ændrer din servers MOTD/Message Of The Day (beskeden vist på serverlisten)
En servers standard MOTD vil se således ud:

For at ændre MOTD på din Minecraft server, skal du først logge ind på vores gamepanel.

Inde på panelet, skal du tilgå "File Manager"

Du skal nu scrolle ned og finde filen ved navn "server.properties".

Du skal nu klikke på filen, og finde den linje der hedder "motd". Typisk vil det være linje 9.

Du kan nu ændre din MOTD til hvad du ønsker, og du kan benytte dig af Minecrafts farvekoder for at tilføje farve til din tekst.
Når du har ændret din MOTD, skal du trykke på "SAVE CONTENT" og du er nu færdig.

Bemærk: du skal genstarte din server før ændringerne træder i kraft.