Artikler

Backup Ved køb af server hos os, får du 3 backups med. Det vil sige, at du kan lave en kopi af alle dine... Database Vi tilbyder 3 databaser per server du har hos os. Hvis du har flere servere, og vil synkronisere... Farvekoder I denne artikel har vi samlet en liste over Minecrafts farvekoder og tekstformatering.... Grundlæggende kommandoer I denne artikel har vi samlet en liste over de basale kommandoer i Minecraft, som du bør kende.... Min server lagger Denne artikel er til dig, som oplever at din server lagger. Lag på ens server opstår oftest, hvis... Minecraft Vanilla kommandoer I denne artikel, har vi samlet en liste over hvilke kommandoer du kan bruge på din Minecraft... Opret custom IP-adresse I denne artikel vil vi guide dig igennem, hvordan du opretter en brugerdefineret IP-adresse. Det... Serverplads Alle vores Minecraft servere har inkluderet 20 GB plads på vores lynhurtige NVMe SSD harddiske.... Skift MOTD på din server I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du ændrer din servers MOTD/Message Of The Day (beskeden... Sådan ændrer du antal spillere på din server For at tilføje et plugin til din Minecraft server, skal du først logge ind på vores gamepanel... Tidsbaseret kommandoer I denne artikel, vil vi vise dig hvordan du kan lave tidsbaseret kommandoer. Tidsbaseret... Tilføj et server ikon til din server I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du tilføjer et ikon til din server. Et server ikon er... Tilføj plugins til din server I denne artikel vil vi vise dig hvordan du tilføjer et plugin til din Minecraft server.For at... Tilføj verdener til din server med Multiverse I denne artikel vil vi vise dig hvordan du laver en ny verden, ved brug af pluginet... Tilføj whitelist til din server I denne artikel vil vi vise dig hvordan du selv kan bestemme hvem der kan tilgå din server, ved... Tilslut til din server For at tilslutte dig til din Minecraft server, skal du logge ind på vores gamepanel IP'en du...